gelaatsverzorging

Gelaats- en lichaamseverzorging

Voor gelaat- en lichaamsverzorgingen maken wij gebruik van de producten van “Sothys”. Deze producten zijn steeds gebruikt geweest tijdens mijn opleiding in Dénise Grésiac. De gelaatsproducten van Sothys zijn geschikt voor alle huidsoorten, dat maakt ze eens zo makkelijk in gebruik. Sothys heeft ook een gamma aan gelaatsproducten voor mannen.

De lichaamsproducten van Sothys zijn beschikbaar in een uitgebreid gamma voor de verschillende huidtypes. Zo kan je steeds kiezen uit verschillende oliën en boters, om te genieten van een rustgevende massage.

Terug naar de behandelingen.
Bekijk de prijslijst.

Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa's in de vier windstreken.

Al meer dan 60 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. "La Maison Sothys", een ultragespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van het huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise. Ze ligt aan de grondslag van de Digi-Esthétique®, een exclusieve modelleringsmethode die, in combinatie met de fundamentele inbreng van de estheticiennes, het schoonheidsinstituut weet op te tillen naar het niveau van een onvergetelijke zintuiglijke beleving.