wimperextensions

Wimperextensions

De wimperextensions worden met een speciale lijm (zonder formaldehyde) aan de natuurlijke wimpers bevestigd. U ziet geen aanhechting omdat ze op de natuurlijke wimper worden geplakt en niet op de huid. Doordat deze lijm zacht en flexibel blijft veroorzaakt het geen schade aan de natuurlijke wimper en voelt u ze niet zitten.

Wimperextentions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Na de behandeling geven wij nog een duidelijke uitleg omtrent de verzorging van de wimperextensions. De verzorgende producten zijn bij ons verkrijgbaar.
De behandeling duurt ongeveer 2 uur à 2 uur en half.

Nazorg

De eerste 24 uur na de behandeling mogen je wimpers niet nat worden. De lijm heeft dan voldoende tijd om zich goed te hechten. Na de eerste 24 uur is de lijm volledig gehecht en mogen de wimpers opnieuw nat gemaakt worden, zwemmen is dan ook geen enkel probleem. Reinig je wimpers voorzichtig met een wimpershampoo (deze is bij ons verkrijgbaar) en wrijf niet te veel of te hard in je ogen.
Let op met make-up en make-upreinigers op basis van olie. Dit kan er voor zorgen dat de lijm oplost en dat zo je wimperextensions uitvallen. We raden ook aan om zeker geen gebruik te maken van een wimperkruller.

Terug naar de behandelingen.
Bekijk de prijslijst.